Tietoa meistä

Sanna Leskinen

  • Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja
  • Neuropsykiatrinen valmentaja
  • Sosionomi
  • Lähihoitaja

Olen harrastanut ratsastusta lapsesta asti. Ensimmäisen oma hevoseni olen hankkinut kuitenkin vasta aikuisiällä. Nyt hevosia ja poneja löytyy yhteensä viisi, joista osa on kimppaomistuksessa.


Ratsastustaustan lisäksi minulla on laaja kokemus niin lasten kuin nuorten kanssa toimimisesta, myös neuropsykiatrisia erityispiirteitä omaavien. 


Tahvo

Tahvo kuljettaa pienimpiä turvallisesti selässään ja isompien kanssa toimii maastakäsin työskentelyssä. Tahvo nauttii silityksistä ja rapsutuksista sekä metsäretkistä.

Animé

Animé on todellinen monitoimiponi. Animélla voi ratsastaa ja ajaa kärryillä. 

Siiri

Pienestä koostaan huolimatta Siiri on tallin omapäisin asukas eikä sovellu aivan pienimpien hoidettavaksi. Siiri viettää pääasiassa aikaansa metsätarhassa vaeltaen ja nauttii eläkepäivistään. Toisinaan Siiri pääsee talutusratsuksi ja agility-harjoituksiin.

Sössö

Sössö toimii pääsääntöisesti yksityiskäytössä. Isosta koostaan huolimatta Sössö on lempeä ja toimii rauhallisesti etenkin lasten kanssa. Joskus Sössö saattaa päästä myös asiakkaiden käyttöön.

Kaja

Kaja kulkee mukanani töissä ja vapaalla. Kaja toimii työparinani nepsy-valmennuksissa. Tallilla Kajaa harvemmin näkyy, sillä Kaja on kova komentamaan hevosia. Kaja on riehakas, mutta myös arka eikä pidä kovista äänistä.