Tietoa meistä

Sanna Leskinen

  • Sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja
  • Neuropsykiatrinen valmentaja
  • Sosionomi
  • Lähihoitaja

Päätoimisesti tuotan sosiaalihuollon avopalveluja erilaisille asiakasryhmille. Lisäksi minulle on kertynyt työkokemusta niin varhaiskasvatuksen kentältä sekä ikäihmisten ja kehitysvammaisten kanssa työskentelystä.

Vaikka olenkin asunut suurimman osan elämästäni kaupungissa, ovat eläimet ja luonto olleet aina minulle tärkeitä. Uskon vahvasti eläinten ja luonnon vaikuttavan merkittävästi ihmisten hyvinvointiin.

Työotteeni on ratkaisukeskeinen ja pyrin auttamaan asiakkaitani löytämään ratkaisuja, voimavaroja sekä vahvuuksia. 


 

Tahvo

Tahvo kuljettaa pienimpiä turvallisesti selässään ja isompien kanssa toimii maastakäsin työskentelyssä. Tahvo nauttii silityksistä ja rapsutuksista sekä metsäretkistä.

Animé

Animé on todellinen monitoimiponi. Animélla voi ratsastaa ja ajaa kärryillä. 

Siiri

Pienestä koostaan huolimatta Siiri on tallin omapäisin asukas eikä sovellu aivan pienimpien hoidettavaksi. Siiri viettää pääasiassa aikaansa metsätarhassa vaeltaen ja nauttii eläkepäivistään. Toisinaan Siiri pääsee talutusratsuksi ja agility-harjoituksiin.

Sössö

Sössö toimii pääsääntöisesti yksityiskäytössä. Isosta koostaan huolimatta Sössö on lempeä ja toimii rauhallisesti etenkin lasten kanssa. Joskus Sössö saattaa päästä myös asiakkaiden käyttöön.

Kaja

Kaja kulkee mukanani töissä ja vapaalla. Kaja toimii työparinani nepsy-valmennuksissa. Tallilla Kajaa harvemmin näkyy, sillä Kaja on kova komentamaan hevosia. Kaja on riehakas, mutta myös arka eikä pidä kovista äänistä.