Leirit 2021

VIIKONLOPUN LEIRI LINTULAN TALLILLA

18.-20.6.2021

  Lintulan talli järjestää toiminnallisen tunne- ja vuorovaikutustaitoja tukevan hevosleirin yhteistyössä Tukiköysi Oy:n kanssa.

Leirillä vietetään aikaa hevosten ja ponien kanssa puuhaillessa. Pääset kokeilemaan talutusratsastusta sekä kärryajelua tutustumaan hevosiin ja niiden elämään sekä muihin kotieläimiin (kissat, koirat, kanat). Lisäksi vietämme aikaa kisaillen ja pelaillen sekä metsään tutustuen. Kaiken hauskan touhuamisen lomassa harjoittelemme vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tunnetaitoja.

Leiri on tarkoitettu 7-12-vuotiaille lapsille. Myös erityistä tukea tarvitsevat lapset ovat tervetulleita leirille. Ohjaajilla on vankka kokemus mm. neuropsykiatrisia erityispiirteitä omaavien lasten kanssa työskentelystä. Toivomme, että lapset ovat tottuneet olemaan yksin pois (yötä) kotoa, jotta kaikki tuntisivat olonsa turvallisiksi. Halutessaan leirille voi osallistua päiväleirinä ja nukkua yöt kotona.

Vaikka leirin teemana ovatkin tunne- ja vuorovaikutustaidot, on hauskanpito pääasia! Leirille osallistuvilla ei tarvitse olla haasteita kyseisten taitojen kanssa, sillä näiden taitojen vahvistaminen on hyväksi ihan jokaiselle.

Seikkailullisen elementin leirille tuovat luonnossa oleminen ja puolijoukkueteltassa majoittuminen. Mukaan kannattaakin varata kumisaappaat ja muutekin ulkona olemiseen soveltuvat vaatteet.

Leirin ohjaajilla on kasvatus-, terveys- ja sosiaalialan koulutukset sekä usean vuoden kokemus lasten kanssa työskentelystä. Ohjaajilla on myös hygieniapassit sekä voimassa olevat EA-koulutukset.

Leirin hinta on 240e/lapsi. Sisaralennus (muille saman perheen lapsille) 20e. Varausmaksu 60e. Leirille on mahdollisuus osallistua myös sosiaalitoimen maksusitoumuksella. Huomioithan, että hinta ei sisällä vakuutusta..

Leirille otetaan korkeintaan 10 osallistujaa. Leiri toteutuu, mikäli osallistujia on riittävästi. Ilmoittautumiset 4.6.2021 mennessä.

Lisää tietoa ja ilmoittautumiset:

0505369368/ Sanna

info@lintulantalli.com